Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ängen blommors dofter

Förvriden tid

går
på ängen blommors dofter

vår
en dag ser jag känslan

tidsgemenskap

lever




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-15 22:29



Bookmark and Share


  poetryGirl
vacker!
2010-02-15

  Gisela Nordell
vacker och förmedlande en ljuv känsla
2010-02-15

  LenaJohansson VIP
vad fint...
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth