Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vild vind i mitt hjärta

Inom tårar
slietr ut ett hjärta till inatt,

deformerat
sönderhatat,

evigt som en sömn
väntar här i regnets drömmar,

vi såg ljus
ångesten du bar,

vild vind i mitt hjärta,

du är nära




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-16 00:26



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint diktat
2010-02-16

  Gawain VIP
Här hittar jag en kraft som är svår att sätta fingret på, eller ord. Du har åtminståne satt stängsel kring det vilket i sin tur gjort det möjligt för mig att känna efter länge nog att hinna se. Och vad som en gång setts har skådats,,

Grymt poetat!
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth