Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära dina drömmar

Sliter ut de gamla orden
nära dina drömmar,

styr nattens kyla
vi väntar lönlös stämma,

tyst kärlek
vill du se nu,

kan du tåla sanningen inatt
vila i min själ så smeker jag din vördnad med en kniv i silverregnet som vi bar tillsammans då vi träffades i hösten av ett liv,

dina ögon blöder ord av ensamhet
jag ser det nu,

och vet allt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-16 00:33



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth