Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mötte din törstiga blick


Jag mötte din törstiga blick
kärleken stal en visdom denna vinternatt,

vill ha din kropp förevigt
kyssar av guld,

skölja bort vår ensamhet
med dina händer runt mitt hjärta,


flicka uti tiden
stilla nu


vi lägger oss tillsammans
och älskar bort

sanningen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-16 17:59



Bookmark and Share


  RosaFlugSvamp
Älskar ditt sätt att skriva , så vackert och försiktigt , likt ett barfota litet barn smygandes tyst på ett tungt golv.
2010-02-16

  LenaJohansson VIP
mkt vacker..
2010-02-16

  Sabina "ops"
Gillar skarpt
men älskar till sanningen
sanningen går inte att sudda ut
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth