Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rinner


Vanskapta sanningar lever i min hjärna
tar över hoppet,

dalar nedåt
svetten,

ont som fan
värkande tankar,

porslinsdrömmar
tomma ord lindrar ej,

din kärlek
stinker,

svett
jag vill ha dig nu,


kyss min smärta
älskade


flicka

rinner själen bort i tiden




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-16 18:58



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
stark känsla förmedlad
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth