Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningen om en sanning


Vill ni mitt hjärta beskåda,
passa er jävligt noga,

spotta på mina drömmar
mörda komunister,

blinda as
vi har vapen,

putsar mitt nu
mycket noga,

förberedd
satans asgamar ni har till och med försökt förgifta konsten med era lögner, skita ned drömmarna jag bär med så kallade truismer

ni är snart döda
blodet flyter redan under solen,

jag ler åt er smärta
tortyr är för milt,

döden för slutgiltig
ni ska sona,

ty ni har stulit hoppet och trampat ned fel mäniska
jag står,

rak i ryggen
vinden i mitt hår och skjuter mot er,

utan rädsla
faller jag tar andra vid

vi ses i helvetet




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-16 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth