Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri(Coprigth (Peter Markurth)


Ditt hår blöder guld i mina ord

Utanför
verklighet,

röd nyans
ditt hår blöder guld i mina ord,

nära,
dofter blandas nu,

en kvinnas blick




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-16 20:34



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vacker...
2010-02-16

  malin...
Rubriken är...ja, helt enkelt fantastisk!
2010-02-16

  Suzy med punkterna
Strålande och talande bild
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth