Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar med din själ inatt


Dina drömmar sammanflätade
med tiden

kyssar
i mörkret


finner du kärleken i mitt sinne
kastar oket av vanmakten



inför döden är vi lika
kyss våra mardrömmar och känn min kärlek


förlåta sanningen, sagor om en seger
lever bortom hatet

nu tar jag med

din själ




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-16 21:26



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt fint...
2010-02-16

  anita VIP
Bra dikt och bra skriven.
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth