Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verbal kollaps förgör fragila sorger gömda bortom regnbågen

Vakentid
bokstäver blöder hat

sanningar,
din lycka skriken utåt tom rymd

övertro,
verbal kollaps,

de oangenäma
du får lära dig döden,

det osunda leder dit
verbal kollaps förgör fragila sorger gömda bortom regnbågen

ser glöden falna bitter,

nattens diamanter fryser glömda sagor




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-16 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth