Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri(Coprigth Peter Markurth)


Diarieförda tårar av bensin min älskling

En albatross med snugga,
läste dimmorna en natt då måndansen flyr ditt sekel,

ljuvt att älska
diarieförda tårar av bensin min älskling,

ser du blommorna som dör en höst att minnas
de förtalade förövarna,

vi är er mardöm
de skyldiga till alla jävlar brott ni tänker ut i okunskapens temel,

ser du skuggan i mitt hjärta

jag väntar ännu ensam




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-16 23:56



Bookmark and Share


  Jan Simonsson
Starka fantastiska bilder.
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth