Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri (Coprigth Peter Markurth)


Dina vilda läppar slöt en dröm

Dina vilda läppar slöt en dröm
vi såg ett tomrum nära,

saknad
lögnens raseri,

förälskad




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-17 00:08



Bookmark and Share


  Fredric
ursäkta Peter... Men tavlan är fantastisk... Den tar lite för mycket plats av texten...
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth