Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan tegel

jag säger rätt saker, håller dig vid liv.
likt piller och gåvor är vi en enkel ekvation.
dina tårar droppar på mitt papper och
ofrivilligt skapar vi vackra mönster.
sakta leder jag in dig på vägar som jag aldrig vill gå.
jag bryr mig knappt om dig, du är bara en tillfällighet
som jag är för svag att avvisa, jag hatar mig själv för det.
ta min snällhet som den svaghet det är.
jag känner mig så frånvarande, nollställd och elak.
att göra dig illa skulle va snällare.




Fri vers (Fri form) av Like a Cat
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-17 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Like a Cat