Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmer lukten av en hemlighet

Tvära kast
dagligt tal

förnimmer lukten av en hemlighet
läser din kyss ren

barnen flyr en skugga
skådar ädla stenars eldar,

diamankärlek ler
dina ögon brinner sanning

dina läppars sken bedarrar

under skyn av mina tårars poesi under månens saknad




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-17 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth