Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var en flicka utav glas

Jag såg dina ögon fyllas utav kärlek
sanning,

stannade kvar i dina tankar
vi låg i strupen av det vilda,

såg evigheten fly en dröm
tårarna som visste sant,

andetag i natten fyller gasad själ,
föds en ångest nu,

obärbar
saknar och ler ändå ,

sanningar
vad vet de om vårt hem,

jag såg din hjärna
tankar skrek av vanmakt,

men din kärlek var till mig allena

vet nu

du var en flicka utav glas




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-17 01:27



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet..
2010-02-17

  LenaJohansson VIP
fint...
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth