Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då vi åter ler tillsammans

Borrar allting ogjort
då vi åter ler tillsammans

nära




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-17 02:11



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth