Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden regnar över våren

Tiden regnar över våren
dagen flyr ett andetag,

min tid,
stirra gärna,

evighetens tempel letar djup i galenskapens ögon
du bar en ångest,

ditt helvete
regnet,

fatal sång
vi ringlar ut över fälten tillsammans,

din gåta ser mig utan lögners tårar
vita snöänglar vet att se,

att gömma
glömma sina skulder rena,

inom ramen av en verklighet

vilda tårar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-17 02:20



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
orden strilar ner över mig
och väcker en betydelse
kan inte samla den i mina händer
men jag känner den
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth