Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver toner röda i en blick på dina tårars poesi

Skriver toner röda i en blick på dina tårars poesi
de blåa ögonen,

lyser mörker,
du såg mig

visste




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 272 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-02-17 02:37



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Hämnden du vet;=)
Mycket fint och skirt.....tycker om
2010-02-18

  Suzy med punkterna
min poesi såklart;=)
2010-02-18

    The Poisoned One
Det bästa jag läst av dig, stark och vacker titel
2010-02-17

  mare VIP
Gillar..
2010-02-17

  LenaJohansson VIP
bra
2010-02-17

  devilsangel
Kanon
2010-02-17

  poetryGirl
bra..
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth