Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18 februari.. ...




..med tårar igen

ensam,

i oro



riktar blicken genom taket,
mot den plats det sägs att ni bor,

knyter mina händer.



inga nummer, ingen ordning, ingenting,

spelar längre någon roll,


för ni vet,
ni förstår,


vad ni måste göra,





ni förstår att ni inte kan ta ett helt liv

ifrån någon,

som inte ens är påbörjat..



















Fri vers av m.ricknell
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-18 14:29



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
smärtsamt men vackert
2010-02-23

    J. Herward
gillar dessa rader, måste dock säga att du lämnar läsaren i ett enigma :)
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell