Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte äta på silverfat

Jag önskar mig inget guld
eller gröna skogar

Inte heller dyra presenter
eller massa pengar

Vill inte äta på silverfat
med silverbestick

Inte dricka dyra årgångsviner
ur kristallglas

Bryr mig inte om dyra
märkeskläder eller äkta
väskor

Det jag däremot önskar
mig är att bli uppskattad,
omhållen och älskad

Vill känna närheten när
jag somnar, få en kram
när som helst, en lätt
smekning på min arm

Krypa in i en varm famn
där jag känner harmoni,
trygghet och hör någon
viska mitt namn




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-18 18:02



Bookmark and Share


  aol
underbar sann dikt
2010-02-18

  firefire
jag förstår hur du tänker,men självklart måste jag ju säga,har du INTE alls för höga krav ! Det borde vara en mänsklig rättighet att bli älskad! Kram!
2010-02-18

  Niclas Petersson VIP
Jättefin frånsett sista versen. Passar inte riktigt in.
Annars var det här en av dina bästa texter.
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP