Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Kärleken gråter


Nu ser jag kärleken gråta
dina ögon,

blöta av en tår
en dröm,

som sanningar om hjältemodet
den kräsna mannen,

skuggan av deras helveten i dina tankar
konstant mördande varje välbehag,

trummande likt psykotiska apor
dalar löven sakta nedåt,

genom din själ
faller,

andlöst mot marken
letar kraft i din historia,

ge fan i den nålen
den är oren,

jag älskar dig för mycket
gråter oceaner,

stickningarna
livet kommer tillbaka

berusad själ

nu kan jag leva några timmar i din kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-18 20:10



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Känslostark....
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth