Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ha mig i dina drömmar

Vill du ha mig i dina drömmar
sade jag till flickan med det gyllene håret,

förlängsedan bodde jag med dig i en saga
innan jag slutade vara naiv älskade jag hennes sanningar,

ty jag trodde då ännu på änglar
kärlek,

demoner
verser,

krig
katastrofer
lojaliteters död och många andra dumheter.


var nu tyst och kryp in i min kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-18 21:22



Bookmark and Share


    Ängel84
..Denna tilltalar mig mycket.. Vacker..
2010-02-18

  Suzy med punkterna
Gillar denna...
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth