Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All of my love


Nu ser jag den
maskäten,

men vid liv
din kärlek som stjäler ljuset i mina drömmar,

förhatliga skrik av fruktan
andetag av lera,

avskärmade tankar
en bitsk kärlek,

direkt som smekningarna av din egen död
förkastelsen av jaget,

varats upplösning
feber i själen,

det som ännu lever
smärtar så djävla mycket,

kronisk allergi gemtemot min bitterhet

saknar du detta

vill du leva i min själ




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-18 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth