Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär en skönhet vid min sida

Stjärnströssel i håret,
bär en skönhet vid min sida

andas i mitt djup
vet ett krossat hjärta,

drömmer helt
segel,

det absurda
vilda ,

det glimmande förtalar ej
lösningarna ryker bort i vinden av en tår

mina ögon ser




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-18 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth