Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målade en dröm av ditt hjärta

Målade en dröm av ditt hjärta
all ångest rann ut,

vi lyfte sakta kvällens ljus beständigt,
vila i ett andetag nu

och sov i mina tårars poesi




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-19 00:10



Bookmark and Share


  issac.a.m
Gillar titeln !!

Vackert skrivet...
2010-02-19

  mare VIP
Mycket bra..
2010-02-19

  Johan Bergstjärna VIP
bra
2010-02-19

  Sabina "ops"
så fin
tar med mig den
ska snart sova
underbar
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth