Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående att jag idag på Hemköp såg ett flertal Israeliska prudukter till salu= den som köper bekostar ett folkmord på palestinier, stödjer usas intressen etc


De blinda styr en eld i fjärran

Brinner vilt,
krevader mellan tankar utav splitter,

Bomber yr i natten
flyr

en kula
stenar

raserade
natten

slår tillbaka
hatar livet

vill ej veta sanning
ser blodet rinna floder

berusade
de dör inatt ni känner tortyren skrika,

ben knäcks,
el

slagen
morden

moral

de blinda styr en eld i fjärran

vi ser allt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-19 00:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välfångat !!!
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth