Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksvild den dagen vi försvann in tillsammans

Skrev en gravsten i ditt hjärta ¨
vi delade drömmar

fanns din blick
du var som natt

kärleksvild den dagen vi försvann in tillsammans
visste vi allt

svetsad kropp mot horisomtguld
förargade förtappade kära egoister dövar med en dator

vi är en hemlighet som viskas fram i sagor

de förträngda som vill veta
måste se

försökte allt
det blev sanning gumman

allt var sant

en bortglömd dröm




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-19 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth