Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Bortom kärleken

Bortom dina drömmar -lever tiden
kärleken faller handlöst nedåt,

slår i saker
krossas mot marken,

vi tittar skräckslagna i natten

tillsammans skapade vi helvetet








Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-19 16:43



Bookmark and Share


  poetryGirl
bra.
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth