Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag besitter saknaden efter din själs sånger om kärlek

Allmängiltiga sanningar förgiftar känslan av odödlighet
jag besitter saknaden efter din själs sånger om kärlek,

kyssarnas skrik i natten
beröringar,

ord
små ömheter,

då våra munnar möts före sömnen inträder

din kärlek i mitt hjärta


för att stanna




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-19 17:17



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert...
2010-02-20

  Sabina "ops"
så underbar....
2010-02-20

  mare VIP
Vacker..
2010-02-20

  poetryGirl
romantik!
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth