Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan bara tänka sig avståndet kortare.


Att betrakta det otillgängliga

en dröm om
dina sköra fingertoppar över
mina nagelband
en lättnad av

andetag

frihetstörstande blickar leker med
tanken att röra
luft




Fri vers (Fri form) av Marmota
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-19 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marmota
Marmota