Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varma bad inspirerar.


Hygien






idag tog jag ett bad.
fyllde karet och lät vattnet rinna över.
låtsades att någon försökte dränka mig.
skrubbade ben armar axlar kinder skinkor lår fötter hårt hårt hårt.
sköljde med kallvatten bort död hud och salt.

snart kommer du.
känner mig smutsig.




Fri vers (Fri form) av Marmota
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-27 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marmota
Marmota