Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det svåraste är när ingenting räcker till, och allra minst jag själv.


det finns inte tillräckligt av allt

jag väntar mig ingenting annat än dina oskrivna tankar
när mina fingrar stryker tangenterna
i hopp om att få fram det enda du behöver veta

tvivlet ruskar på sig

(behöver du verkligen veta
när jag vet
att du ingenting kan säga
än ?)

att vi rör oss mellan sidorna
på en fuktskadad bok
hoppas på någon slags lösning
utan att göra någonting

om det fanns en möjlighet att förmedla
utan att pressa
utan att
skrämma dig

om rädslan för att förlora
inte vore så närvarande, om
allt vore annorlunda

(vore vi ingenting)

vore vi främlingar

ändå önskar jag
ändå förbannar jag
ändå
finner jag ingen mer luft att skrika ut

när insikten stockar sig i halsen
när jag inte kan
förmedla


det viktigaste.




Fri vers (Fri form) av Marmota
Läst 464 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-02 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marmota
Marmota