Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör ekot av din röst...

Går strandpromenaden
som jag gått så många
gånger förut

Vattnet ligger stilla,
inga fåglar hörs, inga
människor är ute

Stannar till, det enda
ljudet jag hör är ekot
av din röst

Blundar och bestämmer
mig för att glömma det
onda bara för en dag

Öppnar ögonen och
tittar upp mot den
klarblåa himlen

Ser mig omkring, jag
är inte alls ensam,
fåglarna kvittrar och
ekot av din röst är
för tillfället borta








Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-02-19 20:59



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
vackert!
2010-03-09

  blaite
Fåglar gud va underbart att bara få höra dem..
2010-03-05

  issac.a.m
Vackert...
2010-02-19

    Niklas H
oh den här gillad jag. mest för det stilla lugn den förmedlar. fin dikt Emme /N.
2010-02-19

  firefire
fint skrivet och så bra beskrivet om hur man i lättare sinnesmod hör och ser det man inte ser och hör när det är alltför tungt och svart! Bra!
2010-02-19

  aol
drömskt vackert
2010-02-19

  peter markurth
bra
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP