Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu faller kärleken till marken


Nu faller kärleken till marken
bly i själens gömmor,

död åt det gröna
blod är sanning,

giftet verkar
fallande genom sekler följer din ångest guldet i apokalypsens andetag,

våldgästar mina drömmar
talar om mina sanningar,

din natur,
ruttna själar och annat dravel,

festade ni på min gravsten igår kväll då tiden berusade sinnet,
pissade i min pipa och spottade på mina sagoböcker,

guldlock åt gröten,
jag existerar fortfarande,

måhända bortom dina drömmar





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 418 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-20 00:19



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra..
2010-02-20

  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Shit vad bra! Bokmärkes.
2010-02-20

    prima donna
min kärlek skärmflyger i luften kanske faller den också till marken utan draghjälp
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth