Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tar för stor plats

Irritera mig inte nu
du stör mig
jag är upptagen
och du stör mig med ditt
eleganta sätt
dina stetsonhattar, kråsskjortor,
och kritstrecksrandiga kostymer
solglasögon, ja du hör!
Du klär dig som en hallick

på bakgårdar må du passa
men det är mycket påfrestande
att ha dig svansande här

Jag minns bakgården vi delade
i tolvårsåldern var du
redan då var du the cool man

bakgårdens kung
jag var dess tysta betraktare
satt på en bänk
med en penna, skrev på små
lappar vad jag såg
sorterade intrycken

du fanns på många lappar
tills jag insåg
att dina fräcka manér
var alltför dominerande
för att mina bilder, i ord
rätt skulle återspegla världen

Du tog för stor plats




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-20 12:45



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
SNYGGT!!!
2010-02-23

  walborg
En identitet som väljer ideal och värden - en livsprocess. Fint!
2010-02-22

  Catharina Edin VIP
En mycket bra text av dig detta!!!
2010-02-20

  Nanna X
Jättebra. Och jag känner igen mig.
2010-02-20

  stenen/ Yv Ericsson
kanske låter detta inställsamt. men .MAGNIFIKT! och elegant är ordet! vilken känsla du förmedlar här.
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP