Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slänger kärlek ut i vinden

Slänger kärlek ut i vinden,
elden flyr jagets krokar

snökärleken vill

yra

vitt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-20 15:46



Bookmark and Share


  anits VIP
gillas
2010-02-20

  Sabina "ops"
blundar och känner
kärlek ligger i luften
skön känsla
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth