Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
arn och army of lovers det räcker


gudfruktan

Gudfruktan

Jag vet
Jag gjorde fel
Jag vet
Och jag kan inte hjälpa det
Jag skulle göra det igen
Och straffet kommer bli ohyggligt

Gudfruktan

Inget straff i världen skulle hindra mig
Förbjudet och en dödsynd
Högmod utan att kröka nacken för bilan
Och jag är dömd
Och vi lekte vi lekte med de krafter som vi aldrig fick omnämna vid namn
Och vi gjorde oss till gudar
Förbjudet men våra val gav oss den makten
För valet såg vi som gud
Valet såg vi som det gudomliga
Och vi valde
Vi valde att göra oss själva till gudar
Och nu kommer vi straffas för det

Lögn är ondare än djävulens tanke
Det förstör paradiset
Lögn begränsar valet och där med det gudomliga
Och så småningom kastas man ut ur himlariket
En lögn
Vi tog valet, det gudomliga och gjorde oss till gudar
Vi fick smaka gudars makt
Och ingen lögn i världen kan förändra det
Och jag fruktar denna makt
Valets makt, gudfruktan

Gudfruktan

Och jag valde att söka Jesus
Det var det mest förbjudna jag kunde göra
Det varv så förbjudet att säga att jag valt att tro att Jesus fanns
För mig mig var det ett val som jag aldrig ljög om
Lika lite som jag talade om det
Och min mani tog mig till Jesus
Och jag har aldrig haft något emot att umgås med djävulen då ork och tiod finns
Två masker och så kvinnan
Avbrottet som tvingar bröderna att resa sig från bordet för att tömma sin blåsa
De män med kors att bära
Och så den gudomliga makten som aldrig får nämnas i för tydliga ordalag
Nyckeln till evigheten valet
Den källa där all guds makt härstammar från valet




Fri vers av PPQ
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-20 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ