Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen jävla strategi då behöver man inte smyghålla på texter testar lite nya infallsvinklar hoppas på att kunna utveckla det liksom..en tanke bara


öpna dina sinnen

För att kunna hänge sig åt sex på ett djuriskt och ociviliserat sätt måste man vara religiös
Och jag som inte har ett spår av religion jag döms till evig impotens
Varför skulle jag få åtnjuta guds storhet
Men om jag ser gud då ser jag kärlek
Om jag erkänner gud då får jag beträda paradiset
Och då kommer jag visas nyckeln till himlens port så jag kan tränga in


Öppna sinnena och släpp in gud
Se mig lägga ut alla spelkorten på golvet likt mosaik
Se mig blicka mot taket för att sluta mina ögon och sen känna det fylla mig

Se kyrkan resa sig över ditt huvud
Dess torn pekar mot gud
Och vad har du som inte ser gud
Om du skräms av gud hur kan du då ha mod till att älska
Om du inte känner dig trygg om natten
Hur ska du då kunna kliva in med säkerhet i templet
Hur ska du då kunna falla ner på knä
Böja ditt huvud och känna glädje
Utan kärlek är vi inget

Öppna mina sinnen så ska jag öppna mina ögon
Och kanske jag ser dig där
En ängel på utsidan som man skymtar genom fönstret
Och snön kom som en sandstorm
Har någon sett tre visa kvinnor?
Kanske det får duga med googel

En treenighet som är sann för mig
Det är min tro
Jag med mitt risiga långa hår
Rockers tills jag dör
Och en önskan om svarta skinnbyxor
Prästerna bär kors kring sin hals
James och Axl predikar aldrig utan kors
Och Alice visade oss kärlek
Och allt är i enighet med gud
Det har jag vuxit upp med
Det har jag trott på sedan jag konfirmerades i boots


Öppna minna sinnen så jag kan ta emot kärlek
Jag måste, nej jag väljer att ta emot kärlek så jag kanske får lite mod
För gud ska veta att jag är feg
Men du som kallar mig för hora och fitta jag har sett din rädsla vid beslutet
Jag har hört ditt tvivel i din höga röst
Och jag hoppas du också får lite kärlek så du får mod att se gud
Om man blundar kan man inte se alla guds tecken
Ändå kan du om någon aldrig förneka att det har hänt
Du som hela tiden pratar om det
När du pratar om det så pratar du som du nått insikt om att det är guds största verk
Guds mening och önskan
Hur kan man tvivla då Keith rör vid strängarna

All kärlek betvivlas
All kärlek hamnar ibland i mörker
Och det är i det mörkret som man kan finna sanningen
Ett ljus som aldrig slocknar
I detta ljus ser allt väldigt annorlunda ut
Då kan du höra de heliga orden i ett rum där tystnaden annars brukar råda
Och jag öär nog än av dem
Tänk om jag vore homosexuell men det här är lika stort
Och jag lägger min själ i korsets famn
Ty smycken, skinnbyxor och en mp3-spelare i stället för bibeln och koranen
Axl, james och Alice lika så Per och jag vet intet om Maria magdalena
Men Madonna och Pink känns ganska logiskt




Fri vers av PPQ
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-20 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ