Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri(Coprigth Peter Markurth)


Sov en vind förlamad i ditt sköte

Sov en vind förlamad i ditt sköte
dagen då vi älskar

lever kärleken




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-20 19:29



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert..
2010-02-21

  Suzy med punkterna
Förtjusligt
2010-02-20

  Carsten
En mycket bra text, som i sin stramhet varken säger för mycket eller för lite. Själv suggereras jag till en sorts bitterljuv kontemplation över denna närhet - som är så vacker och så skör.
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth