Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldflickan ser min tillvaro brinna

Devalverad sömn
en tid

ser grönt nära
guldflickan ser min tillvaro brinna

en sång ekar
natten syr ett hjärta i en trasig själ

vi är kärleksnätter lever




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-20 21:14



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin..vacker
2010-02-21

  anits VIP
En dikt som berör, mycket
2010-02-20

  Maria T
"natten syr ett hjärta i en trasig själ"
Så vacker poesi
2010-02-20

  Suzy med punkterna
Tycker om men får inte ihop sista raden riktigt?
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth