Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri(Coprigth Peter Markurth)


Strimlor kärlek i en bortglömd skog

Strimlor kärlek i en bortglömd skog
gömd i ditt hjärtas innersta kammare,

den av guld förbryllar
sagan vet oss älska nu inatt

och leva guld av skenet uti dina ögon




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-20 23:35



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint...
2010-02-21

  kärleks ängel
vacker!
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth