Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri (Coprigth Peter Markurth)


Textar kärlek i ditt hjärta

Textar kärlek i ditt hjärta
vet en dröm

ser inatt
din kropp i min själ

sinnesfrid
veta

nära dina tankar

känner dig leta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-21 00:22



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt fint..
2010-02-21

  kärleks ängel
underbart!
2010-02-21

  Suzy med punkterna
Finstämd
2010-02-21

  anita VIP
Mycket tänkvärd dikt.
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth