Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 7/2


Allt är inte bra men vi kan ju låtsas som det är det


Allt är inte bra men vi kan ju alltid låtsas som att det är det.

Allt är inte bra

Men vi kan ju alltid låtsas som att det är det.


Vad skulle vi annars göra?

Stöta och blöta orden


Tills dom blir tills en för blöt pappersmassa
Tills dom faller sönder
Tills vi inte längre mins vad vi skulle prata om från början


Vad som var jobbigt
Vad som gick fel

Allt är bortglömt men vi kan ju låtsas som vi kommer ihåg det.

Allt är bortglömt

Men vi kan ju låtsas som vi kommer ihåg det.




Fri vers av Kabbeleka
Läst 541 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-21 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kabbeleka
Kabbeleka