Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Temadikt skriven 1/12


Revolver



Jag fick en reva i min revolver här om dagen
du vet när jag hade så ont i magen.


Något sa pang
något annat försvann.



Själv var du den som sprang.


Blodet rann


rann


rann ner i ett hål
bakom dig hörde du ett vrål.

Det var när du tog kål på mig.




Hela magen öppnades sig.

Och små små bitar av mig överallt

små bitar blod, var och sår

finns nu överallt

där du går.




Och det enda du får
är



skuldkänslor.




Fri vers av Kabbeleka
Läst 491 gånger
Publicerad 2010-12-21 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kabbeleka
Kabbeleka