Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssnar




Blodet

svart natt
lyssnar till gammalt blod
hör trötthet och missmod
söker förgäves efter skratt

minns när världen var stor
när allt var nytt
när jag var en liten storebror
en tid som flytt

o ja...jag kan lura mig själv
i varje sekund
till sen kväll
piller hämtar john blund

i varje vaken stund
drunknar jag i hopp
nu liten och rund
då smärt och med en stor :o)





















 

 

 

 

 




Bunden vers av Hans Christian
Läst 769 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-02-21 17:37



Bookmark and Share


  aol
verkligen berörande
2011-03-22

  Ola Rydberg
Ja sorgblandad
men fin
applåder
2011-02-19

  * Ammi *
igenkännande på nåt vis
bra skrivet min vän!
2010-03-07

  Suzy med punkterna
Läser blandat med både känsla av sorg som medett leende....
2010-03-03

  Nerdissta
"applåder"
2010-02-21

  stenen/ Yv Ericsson
åh. vad jag gillar. men med sorg..och humor blandat. mycket känslor samlas här i Blodet.
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian