Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svävar fri kärlek över andetag

Svävar fri kärlek över andetag
kastar sår i vinden

flyger ut i solens sken
höst i sanningen då templet gror inuti ditt hjärta

vi är sången i en skymning




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-21 17:35



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Skymningens vackra sång
2010-02-21

  LenaJohansson VIP
vacker...
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth