Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen yr kärlek ut ur dimman likt en själ som blandas evig med ett hjärta

Länkade misärer
stenfakta

slår en mening sammansatt
röd svalka

funnit orden spillda i en dröm av silverkvinnans kyssar
poesi ditt kärlekssvar i dimmigt liv,

väntande i städer utav målad ångest
dör ensamna,

evigt,
trots all rädsla

vi är skuggornas poeter
kärlek blind inatt ser fullbordan sväva sann

stormen yr kärlek ut ur dimman likt en själ som blandas evig med ett hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-21 20:29



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra..
2010-02-22

  Suzy med punkterna
Känner ordens betydelse nära
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth