Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STACKARS MIG!

förbannad..sur..skitig..urvriden som en snuskig äcklig skurtasa!! FAN va jag hatar att städa skit efter andra..tycker VERKLIGEN JÄTTESYND om stackars mig själv nu...egentligen är jag mest ledsen..det känns som att någon bara stampar på mig hela tiden..som om ingenting jag gör någonsin uppskattas..som om man bygger en snögubbe och någon bara kommer och sparkar ner den när den precis är klar...STACKARS MIG!! måste nog ta ett bad nu..å ta hand om mig..snyft...undra föresten om dom hade dessa problem på stenåldern...eller om dom har det i alla våra nuvarande delar världen som kallas U-länder?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-21 21:24



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Stackars dig.. Jag vet hur du känner dig..Puss o kram lilla kråka
2010-02-23

  stenen/ Yv Ericsson
skönt och bara höra dig häva ur skurhinken. SPLOFF!
borde va dödsstraff på de som sparkar ner snögubbar...
lyxproblem..jo..kanske:)
väl skriftat syster!
2010-02-22

  blaite
Jag lider med dig. Tror fan de var bättre på stenåldern. Äta slagga jobba när du själv behövde..Bara elda och softa liksom.
Härlig text där du bjuder på dig.
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP