Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg fjärilarna flyga mellan våra drömmar

Jag såg fjärilarna flyga mellan våra drömmar
ty vi levde bortom gott och ont,

våren nalkades

din själ var tom




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-21 22:42



Bookmark and Share


  kärleks ängel
flygande budskap! underbar!
2010-02-21

  blaite
De här var mycket snyggt..
2010-02-21

  Suzy med punkterna
bortom gott och ont...i världen som är verklig och där själen töms.......BRA!
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth