Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven strax efter Estoniakatastrofen


Stormavind



Du stormavind, som rufsar mitt hår
och dansar runt i min kjol.

Du, helvetesorkan, som drar mina
landsmän i djupet.

Du smekande, ljumma vårvind
som låter de nyutspruckna löven skälva.

Du, som får oss att inse vår litenhet och vår vanmakt.
VEM är Du? och varifrån får Du Din storhet, Din ömhet,
Din lekfullhet och Ditt våld?




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-21 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP