Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek lever i snö längtar

Tiden,
visar villkor

din kärlek lever i snö längtar
skriker ditt minne

vet en stad nära det hat vi levde i,
tillsammans var vi skuggan av en mardröm,

ljuset i ditt hår brann en gyllene teater
i mitt hjärta

ständigt bunden




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 280 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-02-22 01:28



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vad heter staden vännen min?
Har jag funnit den ..............
2010-02-23

  tidensvans
Håller med, dina ord är viktiga för mig.
2010-02-22

  anits VIP
Vackert
2010-02-22

  Feminaz
Mycket vacker!
2010-02-22

  LenaJohansson VIP
bra...
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth